Cavallino

Cavallino: sfeervolle badplaats
Camping Marina di Venezia ligt dichtbij de sfeervolle badplaats Cavallino in de provincie Venetië. In Cavallino kunt u genieten van een heerlijke Italiaanse pasta in de plaatselijke restaurants, op een gezellig terrasje zitten of een souvenir kopen in één van de knusse winkeltjes.

Cavallino is een ideale plaats
Cavallino is een ideale plaats om een relaxte strandvakantie te combineren met een cultuur. Zo kunt u vanuit Cavallino heel makkelijk uitstapjes maken naar indrukwekkende bezienswaardigheden en steden in de omgeving, zoals Padua, Verona en natuurlijk Venetië.

Vanaf Cavallino naar Aqualandia
Cavallino ligt vlakbij de plaats Lido di Jesolo. Deze plaats staat vooral bekend om het waterpark Aqualandia. Dit fantastische waterpark heeft maar liefst 26 attracties. Ook zijn er verschillende spectaculaire shows te zien. Het hele gezin zal zich hier dan ook prima vermaken!

Aquapark Aquasplash
Vanaf de camping in Cavallino rijdt u in een uur naar Lignano Sabbiadoro. Daar ligt een ander waterpark: Aquasplash. Hier beleeft u met het hele gezin een geweldige dag. Verder kunt u in deze plaats de dierentuin Parco Zoo Punta Verde bezoeken. Hier komt u oog in oog te staan met tijgers, zebra’s en vele exotische vogelsoorten.

Wilt u de camping boeken? Wees er snel bij. Kijk eens op Eurocamp of op onze overzichtspagina met aanbieders waar u de Camping Marina di Venezia boeken kunt.

Comments are closed.